Moderní multifunkční tříkolky

Máte doma malé neposedné dítě, které začíná objevovat svět? Je nutné počítat s tím, že malé nožičky se brzy unaví, takže musíte mít v záloze určité řešení. Zvláště v případě, že jste dynamický rodič a často berete své děti s sebou na různé výstupy a výlety.

Pravděpodobně neexistuje dítě, které by alespoň v určitém okamžiku svého vývoje nemělo k dispozici tříkolku či jiné vozítko. Pro ty nejmenší existují nejrůznější odrážedla, vozíky a šlapací vodní plavidla. A konkrétně tříkolky se začínají těšit velké oblibě. Jsou dobře známé jak mezi dětmi, kterým poskytují pomoc zejména při dlouhých výpravách, tak mezi rodiči. Ti zase oceňují jejich nízkou hmotnost a nadšení malých jezdců. Jsou také ideálním předpokladem pro budoucí výuku jízdy na kole!

tricycle 2

Moderní multifunkční tříkolka

Chcete zainvestovat do kvalitní tříkolky s vodící tyčí? To nejkvalitnější, co v současné době můžete sehnat, je tříkolka TRIKE FIX III. Tříkolka pro děti je opravdu skvěle designově vyladěná, se kterým má cestování zelenou. Tříkolka se vyvíjí spolu s vaším dítětem. Vaše dítě obvykle rychle překoná velikost kočárku, ale TRIKE FIX 3 bude vašemu dítěti sloužit po dlouhou dobu a ušetří vám peníze i místo v domácnosti.

Jak madlo, tak i potah s popruhy a vodítko pro rodiče lze demontovat a přizpůsobit tak tříkolku požadavkům rostoucího dítěte. Mladší děti mohou na tříkolce jezdit s nohama na stupačkách, starší děti mohou pak rády šlapou samy. Dětská tříkolka toho může nabídnout mnohem více než kočárky. Dokonce si sedlo můžete otočit tak, aby dítě sedělo čelem k vám.

  • Tříkolka s vodící tyčí je vhodná pro děti od 1-6 let.
  • Hodí se místo kočárku, ze kterého dítě rychle vyroste
  • Tříkolka vám nabídne způsob, jak trávit volný čas venku s dětmi

Jaké pořídit či vyhledávat doplňky?

Co by to bylo za tříkolku, kdyby se k ní nedalo pořídit i pár doplňků? Modely se takto mohou alespoň trochu odlišovat od zbytku konkurence a nabídnout klientům něco navíc. Seznamte se s těmi základními:

tricycle 3

  • Brzdy – mají schopnost zablokovat řízení kola
  • Omezovač otáčení řídítek – je možné řídítka otočit pouze do bezpečného úhlu, díky čemuž se zabrání vypadnutí dítěte
  • Sluneční clona – stříška, která chrání dítě před slunečním světlem
  • Klakson – upozorňuje ostatní na blízkost jezdce
  • Hrací deska – různé rekreační prvky pro rozptýlení dítěte
  • Nákupní taška – prostor pro odkládání nákupů
  • Zámek pro řídítka – bezpečnostní pojistka pro kočárky s řídítky
  • Světla a směrovky – zvyšují viditelnost tříkolky

Jaké bezpečnostní prvky tříkolky nabízí

Bezpečnost je při výběru dětské tříkolky vším, naštěstí výrobci tříkolek tyto prvky nepřehlížejí a připravují své modely s řadou bezpečnostních prvků. Základem jsou pásy, opěrky kolem sedadla a opěrky nohou. Všechny tyto prvky zabraňují vypadnutí dítěte při nárazu a snižují riziko poškození nejcitlivějších částí.

Po každé jízdě zkontrolujte sedadlo tříkolky. Musí pevně sedět na konstrukci. V neposlední řadě nepodceňujte výběr modelu, který má pedály vybavené protiskluzovým povrchem. Tento povrch může vaše dítě při vystupování nebo nastupování uchránit před uklouznutím.