Den dětí – čas vykouzlit dětem radost

Den dětí je tady a všichni rodiče chtějí svým dětem udělat radost a dopřát jim opravdu nezapomenutelný den plný zábavy, smíchu a samozřejmě také úžasných dárků. Chcete-li svým dětem darovat ten nejlepší dárek, prohlédněte si nabídku na našem e-shopu. Čeká na vás nekonečná řada úžasných hraček, které rozzáří úsměv na každé dětské tváři.

Právě teď u nás najdete skvělá dětské elektrické autíčka, panenky, plyšáky a také venkovní hračky, díky kterým si děti užijí spoustu zábavy pod širým nebem. Oblíbené jsou také domečky pro panenky, vláčkodráhy nebo originální stavebnice které podpoří dětskou tvořivost.

Nevíte, co darovat? Přinášíme vám pár tipů na ideální dárek ke dni dětí pro kluky i holky.

S elektrickým autíčkem AUDI RS 6 v několika barevných provedeních si děti užijí spoustu zábavy a nezapomenutelných výletů. Autíčku nechybí ani klakson, osvětlení a hudební panel se vstupy MP3, USB a Bluetooth.

Pro holčičky, které milují panenky a rády si hrají na malé maminky doporučujeme mluvící panenku Doris v roztomilém medvědím oblečení. Panenka je látková. Konce rukou, nohou a hlavička jsou gumové. Je velká 45 cm a umí několik českých vět.

Abychom vám váš výběr toho správného dárku pro vaše ratolesti zjednodušili, chystáme pro vás slevu na 5 % na všechny hračky z našeho e-shopu.