Karanténa zábavně

Kvalitu stavebnice nepoznáte ani podle její ceny, ani podle četnosti zobrazované reklamy v médiích. Kvalitu udává skvělý návrh, myšlenka a rozsah možností.

Virové onemocnění COVID-19 se pro letošní rok stává nechvalným vítězem nad naší společností a zároveň připomínkou naší křehkosti. Letní sny, rodinné dovolené, cestování s přáteli, poznávání nových destinací, kulturních zvyklostí, památek a společenských akcí. Strach z nákazy poznamenal každého z nás. Stále nemáme vyhráno a další karanténa může propuknout s nástupem našich dětí do školních lavic nebo s příchodem chladnějších podzimních dní.

Proč být však smutní, když si lze i karanténu nebo omezený sociální kontakt užít? Pokud máte kolem sebe své blízké, jste součástí rodiny - je to svým způsobem velká výhra a v této době i odměna. Zábavu tvoří především lidé - hračky a společenské hry jsou už jen pouhým nástrojem k vytvoření ideální atmosféry. Nechte se inspirovat k nákupu a bavte se i v tak těžkých dobách na populárních stránkách Hračky za Dobré Kačky.

Stavebnice pro děti i celou rodinu

Interaktivní hračky jsou součástí každé generace. Zpravidla patří k nejoblíbenějším hračkám vůbec. Určitě si vzpomenete i na své dětství a na oblíbenou stavebnici, z které pod rouškou nespoutané fantazie vznikaly úchvatné výsledky. Zaměřte se na současné interaktivní hračky a moderní stavebnice, jejichž kouzlo stále přežívá. Zajistěte svým dětem optimální podmínky ke správnému vývoji a navíc zábavnou formou. Stavebnice je vhodná ke společným hrátkám pro celou rodinu. Užijte si se svými dětmi spoustu zábavy bez elektřiny a digitálních technologií.

Stavebnice Kazi

Kvalitu stavebnice nepoznáte ani podle její ceny, ani podle četnosti zobrazované reklamy v médiích. Kvalitu udává skvělý návrh, myšlenka a rozsah možností. Stavebnice Kazi plní dětské sny a umožňuje výstavbu vesmírných raket, policejní základny, hasičského auta nebo domečku pro panenky. Kvalitní plastové díly a variabilita využití posouvá tuto stavebnici na přední pozici v rámci oblíbenosti. Objevte její potenciál se svými dětmi i vy.

Stavebnice JIXIN

Máte doma ratolesti, které se se stavebnicemi teprve seznamují a čeká je tak první zkušenost? Pro takové situace je naprosto ideální stavebnice JIXIN. Stavebnicové sestavy jsou vhodné pro batolata od dvou let. Skvěle zpracování vláčků, snadná výstavba kolejí a pestrost barev zaujme hned na první pohled. Karanténa může být i zábavná, stačí vědět, kde hledat inspiraci.