Jak moc jsou důležité interaktivní hračky pro vaše děti?

Ve světě našich babiček a dědečků nebylo dětství tak pestré a podporované ze strany světově úspěšných výrobců hraček, jako je tomu dnes.

Ve světě našich babiček a dědečků nebylo dětství tak pestré a podporované ze strany světově úspěšných výrobců hraček, jako je tomu dnes. Ve většině případů se o jednu hračku dělilo více dětí současně. Podpora kreativity, fantazie a přirozeného vývoje byla tak na samotných rodičích. Přenesme se o několik desítek let vpřed a porovnejme si tuto situaci s aktuální podobou na současném trhu. Rodiče mají daleko více možností se rozhodnout, jakým směrem a v jakou dobu své ratolesti posunou o další krok. Součástí přirozeného vývoje dětí se stávají tzv. interaktivní hračky.

Co je to interaktivní hračka a jaké má výhody?

Ve srovnání s klasikou se interaktivní hračky mohou považovat za celkem mladé. Ve své podstatě se jedná o hračku, která s vaším dítětem spolupracuje a reaguje na jeho akci. Nejčastěji však na zvuk, dotek nebo příkaz. Hračky z této kategorie jsou vybaveny světelnými i zvukovými efekty a v některých případech mohou být i pohyblivé. Jedná se o přesně ten typ hračky, který dokáže svou přítomností a vizualizací zaujmout i v přeplněném pokoji. Mezi dětmi jsou mimořádně oblíbeném proč je nevyzkoušet třeba na vaší zahrádce?

Dětská sekačka s bublifukem

Pro inspiraci není třeba chodit daleko. Dětská sekačka s bublifukem se stane skvělým kamarádem určeným k hrátkám nejen na zahradě, ale i na dětském hřišti nebo na dvoře před domem. Děti rády napodobují aktivity svých rodičů, proto se vždy objeví na blízku a chtějí vám pomoct. Pořiďte jim své vlastní zařízení a získejte klid pro svou práci. Oporou se jim stane stabilní rukojeť a široká kola, které si poradí i se středně náročným terénem. Překvapte své děti aktivací bublifuku - stačí doplnit 100 ml nádobu pod kolem sekačky, stisknout tlačítko a nestačíte je spočítat.

Objevte i další certifikované interaktivní hračky na portálu hrackyzadobrekacky.cz