Pro dívku kuchyňka, pro chlapce dílnička

Malí nezbedové potřebují různé formy pohybu, aby trochu vyběhali své „roupy“, ale také milují hračky, které z nich alespoň na chviličku činí dospělé. Pro dívky jsou skvělou volbou kuchyňky, u chlapců zase nikdy nezklamou malé dílničky.

Pro dívku kuchyňka, pro chlapce dílnička

Na trhu s hračkami najdete zajisté obrovské množství typů dětských kuchyněk i dílniček, některé jsou pouze v základním provedení, jiné mohou být vybaveny vskutku kvalitně.

Luxusní vybavenost dívčí kuchyňky

Za slušnou cenu můžete holčičce pořídit krásnou dívčí kuchyňku, ve které nebude chybět vůbec nic, jako by se jednalo o skutečnou kuchyň. I malé hospodyňky si dokážou v kuchyňce nesmírně vyhrát a překvapí vás jejich kreativita. Podpořte ji nejlépe tím, že zvolíte dokonalou zmenšeninu.

Co takhle růžovoučkou kuchyňku, jejíž vybavenost spočívá v šupletech, lince, minidřezu s kohoutky, zásobě nádobí a také příbory? To vše by mělo být vyrobeno z nezávadných materiálů, které jsou lehké a dívky se s nimi zbytečně nenadřou. Dětské kuchyňky jsou většinou z plastu, ale i ty dřevěné mají své kouzlo.

Co by nemělo chybět v dílně chlapce?

Kluci se stanou pány, když jim třeba na vánoce nebo na narozeniny pořídíte „vychytanou“ dílničku. S ní budou trávit spoustu času, tím si buďte jisti. Ale nebude to marně strávený čas, pro chlapce je dílnička dokonalou imitací práce dospělých, a také rozvíjí jejich zručnost.

V dílničce pro chlapce by rozhodně neměly chybět tyto prvky:

- Základem každé dílničky je pracovní stolek- ponk.
- Pestré miniaturizované nářadí nadchne a zabaví na dlouhé hodiny.
- Dílnička se neobejde bez napodobenin elektrického nářadí, často s autentickými zvuky.
- Neměly by chybět šuplíky na nářadí, případně háčky na pověšení.

Nepřeberný výběr dětských kuchyněk a dílniček vám usnadní volbu, pokud berete vážně barevné sladění dětského pokoje. Dokonale se jeví právě tyto komplexní hrací pulty v mnoha barevných variantách a kombinacích barev, které podpoří příjemné pocity dětí při hře.