Sháníte jedinečnou hračku pro své dítě?

Každý rodič miluje své dítě nade vše na světě, a právě proto by mu splnil jakékoliv přání. Rodiče by se však měli chovat odpovědně a rozumně, aby se jejich potomci nestali rozmazlenými,

 

Sháníte jedinečnou hračku pro své dítě?

Každý rodič miluje své dítě nade vše na světě, a právě proto by mu splnil jakékoliv přání. Rodiče by se však měli chovat odpovědně a rozumně, aby se jejich potomci nestali rozmazlenými, což by jim v pozdějším životě způsobilo nemalé komplikace. Čas od času byste se však měli plácnout přes kapsu a svému synovi či dceři pořídit opravdu hodnotný a jedinečný dárek.

Pořiďte elektrické autíčko

Mluvíme o elektrickém autíčku, které se více než podobá opravdové předloze. Disponuje otevíracími dveřmi, světly a dokonce autorádiem, na němž se dají naladit rádiové frekvence nebo přehrávat hudba z MP3 přehrávače. Pořízením takového vozítka splníte dítěti sen o tom stát se dospělým. Nyní také vlastní osobní automobil a může si tak lépe hrát se svými kamarády na dospěláky.

Pro koho jsou určena?

Elektrická vozítka lze rozlišit snad jen podle věku možných vlastníků. Některá se totiž rozhodně nehodí pro nejmenší děti a jiná se zase nebudou líbit těm větším. V horším případě je již neunesou a budou tak doslova k ničemu. Záleží však na konkrétním modelu, protože některá autíčka si hravě poradí s váhou až 40 kilo, takže mohou sloužit i většímu dítěti. Je proto nutné rozumně a pečlivě vybírat správný model.

Nebude dítěti hrozit nějaké nebezpečí?

Stejně jako jiné hračky pro děti, tak musí i elektrická auta splňovat přísné bezpečnostní požadavky a normy. Každý výrobek musí obdržet speciální certifikát, bez kterého jej není možné prodávat. Bezpečnost dětí je totiž vždy na prvním místě. Kromě toho obsahují vozidla i plnohodnotné bezpečnostní pásy a některé modely i bezpečnostní rám chránící osádku při převrácení.

Elektrické auto je opravdu skvělým dárkem. Zejména kluci jej velmi ocení, protože se jim splnil tajný sen stát se malými závodníky.