Děti milují šlapadla. Víme, proč!

Šlápnout do pedálů může nejen zdatný cyklista nebo nabušený motorkář, ale stejně tak i malý prďola.

Šlápnout do pedálů může nejen zdatný cyklista nebo nabušený motorkář, ale stejně tak i malý prďola. Vozit se je každému vlastní od dob, co sám jezdil v kočárku, takže frčet s větrem o závod a zažít vzrušení z extra jízdy mohou skutečně všichni, stačí k tomu mít chuť a schopné vozítko. Ideálními prostředky, která zaručí bezpečnost a zároveň naučí prvním řidičským dovednostem, jsou šlapadla.

Co si pod nimi představit? Většinou jde o tradiční motokáry nebo tematické traktůrky. Dětské šlapadlo je charakteristické tím, že je poháněno vlastní silou, což znamená, že nedisponuje bateriemi, motorky, ale používají se skrze šlapadla vlastní nohy. Pro dítě to znamená podnět k pohybu, koordinaci a schopnosti přemýšlet.

Vášeň pro jízdu i hru

Dostatek pohybu je pro děti nedostatkovým zbožím. Šlapací traktor spojí příjemné s užitečným, což v praxi znamená, že si malý človíček se šlapadlem nejen zajezdí, ale i pohraje. Traktor je vybaven přívěsnou vlečkou, která nenechá v klidu žádného milovníka venkovních her na pískovištích. Zapojit, naložit a vyjet. Fantazii se meze nekladou a můžeme garantovat, že funkce řidiče, závozníka i závodníka se malému rošťákovi nikdy neomrzí. Hračka je ideální už pro jedno a půl leté dítě, které dokáže udržet rovnováhu a má dostatek síly pro šlapání.

Sen všech dětí

Otestovat své řídící a manipulační schopnosti může i starší dítě, které zvládne ukočírovat čtyřkolky a motokáry. Jak jinak, než ty s manuálním řízením a pohonem na šlapání. Abarth black šlapací motokára je synonymem mechanické závodničky, se kterým lze zažít spoustu zábavy a spálit spoustu nadbytečné energie. Vyřádit se na nich je snem každé dívky a chlapce od tří let věku.

Šlapací modely jsou určeny všem dětem, které rády tráví aktivně svůj volný čas. Jejich pořízením na webu www.hrackyzadobrekacky.cz si ušetříte nervy, čas i peníze a děti vám za ně budou doslova líbat ruce.