Kamarád, co nikdy nezklame

Plyšový medvídek. Evegreen každého malého človíčka, který nabírá první zkušenosti v oblasti hraní a hraček. Kdo by ho neměl? Malý „méďa Béďa“ nesměl chybět nejenže v žádném dětském pokojíčku,

Plyšový medvídek. Evegreen každého malého človíčka, který nabírá první zkušenosti v oblasti hraní a hraček. Kdo by ho neměl? Malý „méďa Béďa“ nesměl chybět nejenže v žádném dětském pokojíčku, ale své místo měl již v kojenecké kolébce. A jak je to dnes? Situace se ani po desetiletí nezměnila. Plyšoví medvídci jsou stále oblíbení, žádaní a milovaní.

Mazlí se s nimi malé děti, hrají si školáci, jako symbol náklonnosti je používají puberťáci a zamilovaní si je dávají jako talismany. Plyšoví medvídci nikdy nevyjdou z módy a provázejí nás celým naším životem, od raného dětství až do dospělosti. A světe div se, nepohrdnou nimi ani senioři.

Kde sehnat plyšáky?

Plyšáci  mají uklidňující charakter a navozují příjemnou atmosféru. Vlastnit jednoho plyšového medvídka proto nikdy nestačí a většina z nás má doma již slušnou sbírku. Co kdysi bývalo podpultovým zbožím, je dnes možné volně koupit na internetu. Vybrat plyšového kamaráda je nejsnadnější v internetovém hračkářství. Navíc v našem internetovém obchodě najdete i HIT všech sezón ,,medvídka z růží", které nikdy neuvadnou!

Není plyšák jako plyšák. V hledáčku fanoušků končí i ti, co si se svými rozměry nezadají s lidskými kamarády. Více než metr vysoký plyšový medvěd se tak může stát opěrkou, sedákem, polštářem nebo i součástí nábytku. Záleží jen na samotných uživatelích, k čemu plyšové mazlíky využijí.

Jaký model vybrat?

Sázkou na jistotu v oblasti výběru je medvěd Gigant, který měří úctyhodných 160 centimetrů. Jedná se o nový model z edice, která je dostupná pouze na webu hrackyzadobrekacky.cz. Mohutný exemplář si velmi rychle oblíbíte. Je esteticky krásný a zároveň sametově hebký. Vyniká kvalitním zpracováním a uvnitř je naplněn plyšovým materiálem.

Plyšové hračky nevyžadují žádné extra údržbu, mají vysokou trvanlivost a udělají za málo peněz hodně radosti. Jsou skvělým dárkem pro každou příležitost.