Dětská elektrická autíčka a buginy: Zábava je zaručena

Všichni určitě vzpomínáme na ty časy, kdy jsme se jako malí mohli svést z kopce na dřevěných buginách. Případně si zadovádět na odrážecích autíčkách. Věřte tomu nebo ne, pobíhá tu spousta dětí, které hledají podobnou zábavu. My zde máme vozítka pro menší i troufám si říci skoro pro dospělé děti. Pro ty menší děti máme zde jako jediní prodejci na českém internetu kvalitní elektrické autíčko Land Rapid Racer s pěnovými EVA koly a krásnými ozdobnými disky. Pro ty největší ,,děti" zase u nás najdete toto monstrózní PORSCHE.

Dětská elektrická bugina představuje skvělou zábavu pro vaše malé ratolesti. A někdy poslouží i jako nezbytní pomocníci při procházkách. Pár tlačítek a různé funkce podporují rozvoj logického myšlení. Zároveň nutí dítě se soustředit na řízení a ovládání. Elektro bugina má také významný vliv na vývoj životně důležitých reflexů.

Dejte na kvalitní provedení a bezpečnost

Nejen nádherný vzhled a kreativní provedení, ale i bezpečnost je to, co byste měli hledat. Elektrická bugina pro děti by proto měla mít zabudované bezpečnostní pásy. Například dětská elektrická bugina 4x4 SuperStar disponuje tímto důležitým vybavením. V tomto modelu si děti užijí spoustu zábavy. Elektrická bugina dvoumístná jezdí vpřed i vzad a její rychlost nastavíte vy sami. Vozítko můžete ovladačem i lehce zastavit. Takto vám děti neujedou.

electric buggy for kids

Jaké jsou výhody u modelů s pohonem 4x4?

Dětská bugina se čtyřmi motory se řadí mezi nejvýkonnější modely, které uvezou i mnohem větší hmotnost. Hlavní výhoda u pohonu 4x4 spočívá v delší živostnosti motoru a převodovky. Jak je to možné? Jde o to, že při jízdě se výkon může rozložit mezi jednotlivé motory. Tím se zajistí menší zátěž a delší životnost. Na druhou stranu se musíte smířit s vyšší spotřebou energie.

Tato vozítka jsou určena primárně pro zábavu a ježdění po asfaltu, což znamená, že nejsou konstruována stejně jako běžné dopravní prostředky. Elektrická bugina se při vhodných podmínkách odvděčí spoustou zábavy po mnoho let.

Naučte své děti, aby se uměly dělit

Každé auto má vždy jen jeden volant, což znamená, že se děti musí umět střídat a nehádat se při tom. Když se děti pustí do hašteření, je těžké je zastavit. Tento problém můžete vyřešit, nebo ještě lépe, nechejte děti, aby si stanovily, za jakých podmínek se budou střídat. Samozřejmě, kromě dvoumístných modelů, se dají pořídit i třímístné.

electric buggy

Nejste fandové buginy? Nevadí

Pokud se vám elektrické buginy nelíbí, můžete se podívat na dětské elektrické čtyřkolky, motokáry různá autíčka nebo jiné modely. Jen jedna dobrá rada na závěr, před koupí jakéhokoliv vozítka se u prodejce ptejte, zda dodává i náhradní díly.

Nejlepší elektrická vozítka, která jsou vyrobena z kvalitních materiálů a disponují potřebnou bezpečností, najdete na hrackyzadobrekacky.cz.