Elektro autíčko je hračka, která nenechá vaše děti chladnými

Blíží se narozeniny vašeho dítěte a vy přemýšlíte, co mu koupit za dárek? Už má pokoj plný různých hraček? Rádi byste mu přinesli něco hodnotnějšího a praktického? Dětské elektrické autíčko vaše dítě potěší a pomůže mu rozvíjet pohybový aparát a prostorové myšlení.

Elektrické auto pro děti, jen tak někoho neomrzí. Nejen, že si vaše dítě tato malá elektrická vozidla oblíbí, ale můžete si je oblíbit i vy. Ukážeme vám, proč by vám dětské elektrické autíčko nemělo chybět ve vaší domácnosti.

Můžete mít doma duplikát známých automobilů

Elektro auta pro děti jsou u nás k dispozici ve zcela odlišných variantách. Vybírat můžete z různých druhů tříkolek, bugin nebo třeba traktorů. Ať tak či onak, nejznámější jsou dětská elektrická autíčka. Jedná se o spolehlivé kopie klasických aut.

Jsou téměř dokonale propracované. Všechny děti si rády půjčují věci od dospělých a rády se s nimi předvádějí, a proto jsou elektrická autíčka pro děti opravdovým dárkem, které je nadchne a budou ho moci dlouho používat. A čím větší věrohodnost modelu je, tím lépe. K nejvěrohodnějším modelům patří zejména model Land Rapid Racer!

Výhody elektrických autíček

Jedním z největších kladů, která elektrická auta mají je, že vaše dítě vozidlo stoprocentně ocení. Jejich ovládání je velmi zjednodušené a vaše dítě se naučí vše snadno a rychle. Jaké další výhody vám přinesou?

pngegg

Vzhled elektro autíčka napodobuje velké automobily, počítáme-li například sedadla z telecí kůže nebo chromované doplňky. Můžete ve stejný čas zabavit hned dvě děti najednou. Máte k dispozici velký výběr modelů a druhů, protože výroba těchto elektro vozítek se jen tak nezastaví! Dostanete dálkové ovládání, které je nezbytné pro bezpečnost vašich dětí. Budete mít jistotu, že je máte stále pod kontrolou. Dětská elektro autíčka podpoří rozvoj vašeho dítěte. Díky řízení si začnou posilovat reflexy a podporovat rozvoj souvislého uvažování.

Jaké jsou nevýhody elektrických autíček?

Výhody jednoznačně převládají nad nevýhodami. Jenže na každém výrobku se nějaké chyby najdou. Mezi ně například patří kratší doba jízdy. Hodina nebo dvě hodiny ve voze utečou jako voda. Některá elektrická autíčka jsou hodně velká, a proto se špatně skladují. Je nutné je prakticky garážovat, aby byla chráněna před zimou nebo deštěm.

Baterie a motor je srdcem vozu

pngegg (1)

Dětská elektrická autíčka by bohužel bez baterie fungovat nemohla. Jakmile vám autíčko dojezdí, stačí baterii jen dobít. Baterie do autíčka pohání motor, který autíčko uvede do chodu. Při výběru berte zřetel na výkon autíčka a věk svého dítěte.

Na výběr máte mezi modely s jedním až čtyřmi motory. Mezi nejdůležitější parametry patří výkon motoru – máte na výběr mezi 6 až 24 volty. Nezapomínejte, že čím je autíčko výkonnější, tím je i rychlejší, zvažte proto, zda dítě zvládne řídit takový stroj!