Jak si poradit se závadou na dětském elektrickém autíčku?

Dětské elektrické autíčko poskytne vašemu dítěti krásné zážitky, které si vryje do paměti a bude na ně ve stáří rádo vzpomínat. Jeho pořízením docílíte, že dítě nebude sedět u počítače, tabletu, televize nebo s mobilem v ruce. Elektrické autíčko dítě povozí na čerstvém vzduchu a třeba díky němu najde budoucí lásku.

Elektrické autíčko může být neuvěřitelným pomocníkem, které děti nejen okouzlí, ale také je naučí něčemu novému. Model autíčka můžete vybírat podle toho, co má vaše dítě rádo. Při výběru se ovšem nezapomeňte dívat na náhradní díly a dopředu se informujte, s jakými závadami můžete počítat a jak se s nimi vypořádat.

Jak poznáte, že máte vyměnit baterii?

Nejčastější problematikou bývá logicky porucha na baterii. V případě, že vaše elektro auto pro děti nechce nastartovat, nelze ji nabít nebo baterie už nemá ten výkon co měla, je možné, že je na čase ji vyměnit.

pngegg (1)_1

Náhradní baterii pro své elektrické autíčko na hraní můžete objednat i online z pohodlí domova. Baterie do autíčka najdete v sekci náhradní díly. Při výběru se dívejte na parametry baterie v autíčku a podle ní jednoduše vyberete novou (dívejte se na počet V a Ah).

Jak se vypořádat s rozbitým dálkovým ovladačem?

Rozbít ovladač zvládnete opravdu rychle, zvláště pokud své děti berete každý den na ven. Stačí chvilka nepozornosti, malý kamínek, o který zakopnete nebo do vás strčí nepozorný chodec. A věřte, že nebudete první a ani poslední, kterým se ovladač rozbije.

Dětské autíčko na dálkové ovládání je často dodáváno s náhradním dálkovým ovládáním. Výrobci elektro autíček pro všechny případy vyrábějí i univerzální dálkové ovládání. Pří koupi si jen pohlídejte, aby ovladač disponoval frekvencí 2,4 G.

Jaké náhradní díly můžete sehnat?

Náhradní díly jsou důležité, protože bez nich neuvedete elektro autíčko do chodu. Mnoho poruch vám náhradní díly nedokáží odstranit. Z tohoto důvodu je potřeba se informovat přímo u výrobce.

  • Baterie
  • Náhradní dálkové ovládání
  • Hudební panel
  • Náhradní kola
  • Řadící páka

drone-464626_1920

Údržba elektrických autíček

Chraňte baterii, protože bez baterie je autíčko pouťovým vozítkem. V případě, že potřebujete, aby vaše děti jezdily co nejdéle, je nutné provádět pravidelnou kontrolu a údržbu. Sledujte dobu nabíjení udávanou výrobcem. Jakmile je dětské auto na baterii nabité, odpojte jej ze zásuvky. V ideálním případě jej přes noc nechejte nabíjet a ráno jej odpojte. Tím splníte běžnou dobu nabíjení 8-10 hodin – a elektro autíčko bude připraveno tehdy, kdy se s dětmi rozhodnete jít na projížďku.

Zakoupením úsporné baterie pro elektrické autíčko na hraní zajistíte, že si vaše děti budou moci hrát o něco déle.  Dávejte si pozor na vlhkost a vodu, a to i přesto, že se jedná o terénní vůz, pořád je to elektrický stroj. Pro elektromobily je nejlepší, když je postavíte na suché místo s přístupem k napájení.

  • Poté, co dojedete s autíčkem domů, věnujte mu dostatek času pro čištění. Tím zabráníte usazování nečistot a znehodnocování laku a součástek autíčka.
  • V případě, že odkládáte vůz v prašném prostředí nebo na nějakém místě, kde se do něj může dostat listí nebo větvičky, doporučujeme, abyste přes něj dali ochrannou plachtu.
  • Při každém používání dodržujte maximální dovolené váhové limity. Když je budete překračovat, hrozí trvalé poškození konstrukce a jiných součástí elektrického autíčka.