Houpací síť využije veselá rodina i milovník relaxace

Máte dvě, tři děti, nebo se u vás poměrně často nachází děti od sousedů? 

Možná jezdíte na chalupu a hledáte způsob, jak zde skvěle odpočívat a meditovat. Ať je vás doma spousta nebo pár, je vám 5, 20, 50 nebo 80, všichni můžete usedat a ulehat do houpacích sítí nebo houpacích hnízd.

Pro koho je ideální houpací síť

Houpací sítě lez koupit v mnoha provedeních, ať už se podíváme na materiál, zhotovení, nosnost nebo velikost. S malými dětmi je praktická např. Tomido Houpací síť 200 x 100 cm s dřevěným rámem. Díky látce nebudou dětem propadávat ven ruce a nohy, jako u sítí splétaných s velkými oky. Dřevěný rám, který zajišťuje, aby se materiál nevlnil, je skvělou pomůckou malých dětí, které se díky rámu do houpačky nechtěně „nezavřou“, a stejně tak se jej u houpání často přidržují.

Lehounkou Tomido Houpací síť 200 x 80 cm s dřevěným rámem z pevných lan si můžete vzít i na dovolenou. Zabere málo místa a je velmi lehká.

Houpací síť mohou využívat všechny věkové kategorie, které jsou schopny se do ní uložit a následně zase vstát. Pozor dejte na nosnost houpací sítě. Upevnit ji lze nejen venku, ale i uvnitř. Stačí mít k dispozici pár šikovných rukou.

Houpací sítě neboli hnízda i pro seniory

Chcete dopřát houpání i své starší mamince či prarodičům? Stačí pořídit Houpací hnízdo GREY 80 cm se sedáky PATIO, nebo jemu podobné, v němž budou sedět. Samozřejmě, využijí ho i malé děti, kterých se do něj vejde víc, ale jeho výhodou pro staré lidi je, že se mohou zhoupnout vzad, a v tom okamžiku narovnají nohy a pohodlně vysednou, i když je bolí klouby. Houpací hnízdo lze pověsit na verandu, krytou terasu, ale i do obýváku či vašeho „osobního pokoje“.

Houpání nám bylo příjemné již v prenatální fázi života. Dopřejte ho zase dětem nebo sobě. Budete mile překvapeni, jak dobře vám bude na těle i duši.