Relaxujte a houpejte se

K létu neodmyslitelně patří odpočinek – a nejlépe se odpočívá na zahradě za krásného slunečného dne. Pořiďte si na svou terasu nebo zahradu skvělou všestrannou zahradní houpačku, kterou si užijí jak děti, tak dospělí. A vleze se na ni celá rodina.

 

U dětí je bezpečnost na prvním místě

Pokud hledáte pohodlnou zahradní houpačku, která bude vhodná jak pro vás, tak také pro vaše, děti vyberte si to nejlepší. Při výběru zahradní houpačky myslete na to, kde bude umístněná – jestli pod střechou nebo ne. Pokud ne, měla by být z odolného materiálu, který odolá všem vlivům počasí a vydrží déšť i vítr za jakékoliv situace. Pro děti vybírejte houpačku s bezpečnostními prvky – gumové protiskluzové prvky, pevná a robustná konstrukce, která vydrží dětské řádění.

Pohodlí, které nebudete chtít opustit

Zahradní houpačka, která má sloužit i dětem by měla být také pohodlná a snadno udržovatelná – což oceníte jistě i vy. Při relaxaci po náročném dni oceníte jistý komfort – už jen drobnost v podobě držáků na pití nebo zastíněné vrchní části udělá radost a je praktická. Samozřejmostí jsou odnímatelné textilní části, které můžete bez problémů vyprat pokaždé, když je váš potomek umaže. Rodinná zahradní houpačka má jeden velký bonus – a tím je možnost rozložení. Není problém si tak na houpačce i schrupnout. A o děti se bát nemusíte – v rozložené poloze houpačka drží na místě a slouží spíše jako lehátko.

Vleze se celá rodina

Mít na zahradě dostatečný prostor pro velkou rodinou houpačku je velká výhoda. Vleze se na ni totiž opravdu celá rodina – nosnost má až 300 kg a je určená až pro čtyři dospělé osoby. Pro děti je ideální, protože s ní opravdu nic nepohne a nemusíte se tak obávat nestabilní konstrukce, která by na děti mohla spadnout nebo kterou by popřípadě sami mohli převrhnout – a o bezpečí dětí jde především.

Užijte si krásné chvilky s celou rodinou na zahradě a pořádně si odpočiňte.