Tříkolka Sport Trike s nafukovacími koly- pohodlí pro dítě i rodiče

Tříkolka Sport Trike s nafukovacími koly je skutečným komfortem pro dítě i pro rodiče, projížďka s ní je skvělým zážitkem.

Tříkolka Sport Trike s nafukovacími koly- pohodlí pro dítě i rodiče

A podílí se na tom nejenom pohodlná nafukovací kola, s nimiž nebudete cítit žádný hrbol na chodníku. Tohle dětské vozítko je tak skvěle vybaveno, že si budete moci uložit své věci do kvalitní tašky nebo sítě, součásti ergonomické rukojeti a těch výhod je mnohem více, dostaneme se k nim v následujícím textu.

Přínos pro dítě

Sport Trike tříkolky jsou vyrobeny tak, že je kladen důraz vskutku i na ty nejmenší detaily, materiály jsou velice pevné a odolné vůči klimatickým faktorům. Jedná se ale zajisté spíše o vozítka určená do teplého období. Tím hlavním plusem tříkolek Sport Trike je ovšem jejich schopnost učit dítě držet rovnováhu a různé koordinační schopnosti.

Barvy tříkolek

Rodičové si při svém nákupu můžou zvolit různé barvy tříkolek Sport Trike s nafukovacími koly. Jedná se o šedou, růžovou, červenou a modrou. Nebude tedy náročné vybrat barevné provedení dobře slučitelné s vaším oblečením, a především s oděním dítěte.

Trochu rozměrů

Asi o něco více než maminky, budou zajímat rozměry a technické parametry táty. Oni jsou často těmi, co tříkolky a jiná dětská vozítka skládají a rozkládají, manipulují s nimi, vkládají je do automobilů i jiných dopravních prostředků, do úložišť, a občas s nimi dokonce i jezdí. Zde jsou ty hlavní rozměry, které by je mohly zajímat:

• Celková délka- 90 cm
• Celková šířka- 51 cm
• Výška rukojeti- 116 cm
• Průměr nafukovacího kola- 23 cm
• Výška sluneční clony- 87 cm
• Nosnost- do 25 kilogramů
• Hmotnost- 6,5 kilogramů
• Tříkolka je určena pro děti od jednoho do pěti roků

Vybavení a vlastnosti

Nyní ale k vybavení a vlastnostem dětských tříkolek Sport Trike. Ty nabízí velice stabilní rám z kovu, výškově stavitelnou rukojeť, tlumiče řidítek, bezpečnostní madlo, regulovatelnou stříšku, zavazadlový prostor, odepínací potah, blatníky, pedály, zpětné zrcátko a samozřejmě také nafukovací gumová kola.